shopify
visitor statistics
Selfsat Snipe 2

De Selfsat Snipe 2 is voorzien van de nieuwste HD zoektechniek. Hiermee bent u gegarandeerd om in de toekomst de satelliet te kunnen locken. De Selfsat Snipe 2 maakt gebruik van 3 voorgeprogrammeerde HD zoekfrequenties per satelliet. Deze zijn, indien nodig, door een update via USB op de controller aan te passen. Door het compacte formaat is de Selfsat Snipe 2 gemakkelijk overal mee naar toe te nemen en neer te zetten.

Als opvolger van de Snipe serie brengt Selfsat met de nieuwe innovatieve Selfsat Snipe 2, ’s werelds kleinste en best presterende satelliet antenne op de markt. De Selfsat Snipe 2 heeft een nieuwe versterkte motor, verbeterd antenne vergrendelings- en positioneringssysteem en een vernieuwde mechanic voor een langere levensduur. Hiernaast wordt de Selfsat Snipe 2 geleverd met een uiterst geavanceerde Controller waarmee met 1 druk op de knop de gewenste satelliet gevonden wordt. De Controller is innovatief ontwikkeld met LCD scherm en usb poort.

Waarom de nieuwe Snipe 2?

Versterkte motor: De Selfsat Snipe 2 beschikt over een geheel nieuwe versterkte motor. Door zijn 18:1 gear ratio biedt de Snipe 2 een zeer krachtig en hoog vermogen.
Vernieuwde mechanic:Het vernieuwde tandwielhuis van aluminium persgietwerk ondersteunt de drijfassen van Selfsat Snipe 2, voor een duurzame en langere levensduur.
Verbeterde antenne vergrendelings- en positioneringssysteem:Het verbeterde basis positionering en vergrendelingssyteem houdt de antenne stevig op zijn plek wanneer bijvoorbeeld een camper of caravan zich voortbeweegt. Tevens vouwt de Selfsat Snipe 2 zich automatisch in wanneer motor van de auto of camper gestart wordt. Dit maakt de Selfsat Snipe 2 de ideale antenne om vast te monteren op uw camper of caravan.
Auto Skew:Dankzij de Auto Skew functie zal de Selfsat Snipe 2 automatisch de Skew instellingen optimaliseren en bepalen. Deze skew instelling varieert afhankelijk van uw locatie op aarde (deze innovatie optie is tevens standaard op alle overige Snipe modellen van Selfsat).
Portable & MonteerbaarDoor het compacte formaat is de Selfsat Snipe 2 gemakkelijk overal mee naar toe te nemen en neer te zetten. Daarnaast wordt de Snipe 2 geleverd met een montageset (bestaande uit: montageplaat, kabel, waterdichte kabeldoorvoer en schroeven) waarmee de antenne kan worden gemonteerd op een camper of caravan.
Volledig nieuwe controller:Selfsat heeft voor de Snipe 2 een volledig nieuwe innovatieve controller met LCD scherm en usb poort ontwikkeld. De vernieuwde controller maakt het mogelijk om (via de usb-poort) alle ingebouwde antenne programmatuur binnen enkele seconden te upgraden. Hierdoor hoeft de antenne niet gedemonteerd te worden. Daarnaast toont de controller verschillende antenne details voor optimaal gebruik.
GPS ondersteuning:Door de ingebouwde GPS functie worden GPS coordinaten automatisch doorgegeven en wordt de elevatiehoek sneller bepaald. Zo vindt de Selfsat Snipe 2 zeer snel zijn juiste positie.

Omvang levering:

Snipe 2
2 maal 10 meter coaxkabel
controller
Diverse bevestigingsmateriaal.

 

 

Kleur
Kleur Camper/caravan/boot/Schotel/Automatische opstelling.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Selfsat Snipe 2

Selfsat
  • Merk: Selfsat
  • Model: Snipe 2
  • Verzendkosten: 5.95
  • EAN: 3700433819190
  • Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
EUR
  • 89900

    € 899,00


Andere klanten bekeken ook:

selfsat snipe 1 en 2 voeding.

selfsat snipe 1 en 2 voeding.

PRODUCTINFORMATIE: Originele 220/230V voeding voor de Selfsat Snipe 1 en 2.  Niet geschikt voo..

€ 39,95

Xrarius snipe 2 voeding.

Xrarius snipe 2 voeding.

PRODUCTINFORMATIE: Originele 220/230V voeding voor de xsarius Snipe  2.  Niet geschi..

€ 39,95

Uitverkocht

Xsarius Snipe 3, vol automatische satelliet schotel.

Xsarius Snipe 3, vol automatische satelliet schotel.

Xsarius Snipe 3 De xsarius snipe 3 is de broer van Snipe 2. Maar is niet te vergelijken. Met deze ..

€ 895,00

Tags: Selfsat Snipe 2

De waardering van www.adjelectronics.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 29 reviews.