shopify
visitor statistics
Schotel uitrichten hulp

Schotel uitrichten

Schotel uitrichten is een heel precies werkje. Maar gelukkig heeft internet weer een extra hulpmiddel om het u gemakkelijker te maken. Als u niet helemaal zeker weet waar het zuiden precies ligt en u dus ook niet zeker weet waar de astra satellieten zich bevinden, dan staat hierboven een mooi hulp middeltje.

Vul op "london,engeland" uw postcode of plaats in en druk op enter. Dan zult u als het goed is de kaart zien verschuiven naar ongeveer uw locatie. Nu sleept u de groene bal naar uw locatie en dan geeft de groene streep precies aan waar de astra satelliet ligt. Dan heeft u ongeveer een indicatie waar uw schotel heen gericht moet worden. Onder de afbeelding staat nog de elevatiehoek. Deze hoek moet u instellen achter op uw schotel, zodat hij de goede hoogte heeft. 

Ziet u hierboven geen afbeelding en invul mogelijkeden, dan kunt u op de volgende link klikken: Schotel-uitricht-hulp. en er zal een popup geopend worden waar u de locatie en welke satelliet u wilt ontvangen kunt invullen en dan ziet u waar de schotel heen gedraaid dient te worden:

Hopelijk maakt deze uitleg het een beetje gemakkelijker om uw schotel uit te richten. Voor het vaker uitrichten van de schotel heb ik ook een handige satellietfinder set in de shop. Deze kunt u hier vinden.

 

De waardering van www.adjelectronics.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.4/10 gebaseerd op 51 reviews.